Κυκλοφόρησε το δεύτερο campaign του LOTR LCG

Προβλήματα με Orcs στο Mirkwood.

To Campaign 2: The Shadow's Fall του ψηφιακού καρτοπαίχνιδου Lord of the Rings Living Card Game κυκλοφόρησε σήμερα στο Steam.

Το ψηφιακό LOTR LCG, που βρίσκεται ακόμα σε early access απέκτησε σήμερα νέο campaign. Το Shadow's Fall είναι

sequel του Shadow's Reach. Οι παίκτες φεύγουν από το Lórien προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον λόγο πίσω από τις κινήσεις των Οrc στο Mirkwood.

Το νέο Shadow's Fall προσθέτει τέσσερις νέους ήρωες, καθώς και κάρτες συγκεκριμένα για τρίχρωμα decks. Οι νέοι ήρωες είναι οι :

The King Under The Mountain (Dáin II Ironfoot) The Unsung Hero (Fredegar Bolger) The Light of Hope (Glorfindel) The Warden of Arnor (Idraen)

Μέσω του co-op mode, παίκτες που δεν έχουν το expansion μπορούν να παίξουν με φίλους τους, που το έχουν αγοράσει, αλλά δεν παίρνουν πίσω τα rewards που δίνει.

Το νέο campaign κοστίζει $9.99 για όλους τους παίκτες, εκτός όσων αγόρασαν τα Istari Founder's Pack ή Mithril Bundle, που θα το αποκτήσουν δωρεάν. To πρώτο από τα πέντε quest του campaign είναι επίσης δωρεάν για όλους.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέες κάρτες και encounter για το ψηφιακό Lord of the Rings LCG The Lord of the Rings Living Card Game Preview Ημερομηνία Early Access για το Lord of the Rings LCG στο Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα