Κύπελλο Ελλάδας: Στους “16” – κι – οι Απόλλων Πόντου, Απόλλων Παραλιμνίου κι Άγιος Νικόλαος

Την πρόκρισή τους στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζουν από το απόγευμα της Πέμπτης οι Απόλλων Πόντου, Απόλλων Παραλιμνίου, Άγιος Νικόλαος!

Πανελευσινιακός-Απόλλων Πόντου 1-3

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν αυτήν που μπήκε στη θέση του οδηγού από το 18′ χάρη σε γκολ του Καλογέρη, όμως ο Μίσκου ήταν αυτός που στο 34′ έφερε το ματς στα ίσια. Τα καλύτερα όμως οι Καλαμαριώτες τα κρατούσαν για το δεύτερο ημίχρονο, όταν με γκολ

των Μπελεβώνη (55′) κι Αραβίδη (71′) εδραίωσαν την ανωτερότητά τους φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Μουστάκης, Συριόπουλος, Αρναούτογλου, Βοσνακίδης, Μακρίδης, Μίσκου, Μπούσης, Κρητικός, Μακρυγιάννης, Γεμιστός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Αμπούντου, Μουμίν, Αμπάνκουα, Καλογέρης, Αραβίδης, Άντο, Μπελεβώνης, Λαμπίρης.

Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-4

Παράσταση για ένα ρόλο και στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, όπου ο …. σαρωτικός Απόλλων Παραλιμνίου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέκα έφτασε στο εμφατικό 0-4. Με δύο δικά του γκολ στα πρώτα 15′ οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ιωνικός προσπάθησε κι έβγαλε αντίδραση αλλά όλα τελείωσαν στο 67′ όταν ο Ελέζι εκμεταλλεύθηκε το λάθος του πορτιέρε των γηπεδούχων Κανδηλάπτη για να κάνει το 0-3 και στις καθυστερήσεις ο Καρυοφύλλης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ιωνικός Ιωνίας Θεσσαλονίκης: Κανδηλάπτης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης( 68΄Τσακίρης), Λιόντας, Καπότσι Αλντ., Κατσαμακίδης, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Μούργια, Κολέτσι (68΄Νόϊκος)

Απόλλων Παραλιμνίου: Νομικός, Κιουτσεκτσίδης ( 46΄ Λιάρας) ,Τσομαχασβίλι (85΄Γάκης), Κουτσαβασίλης, Γκούμας, Γεωργιάδης (75΄ Καρατλίδης), Καρυοφύλλης, Γκέκας (20΄ Κωνσταντινίδης), Ελέζι, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (20΄ Μπόμπορας).

Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός 2-0

“Άρωμα” ντέρμπι στην αναμέτρηση του Αγίου Νικολάου με τον Αλμυρό με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο ματς, τον Αλμυρό να παρουσιάζεται καλύτερος μεν αλλά τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 27′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράτα. Η ομάδα του Ηρακλείου προσπάθησε ν’ αντιδράσει, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 70′ όμως το σουτ του Γκέτσι σταμάτησε στην οριζόντια δοκό της εστίας του Γιαγκόζη.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

“Ταφόπλακα” στις όποιες προσδοκίες των φιλοξενούμενων έβαλε ο Τσανάι, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 62′, όταν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΟΑΝ: Γιαγκόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χύσι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζέλιος (62′ Tσανάι), Κίτος, Μηνάς (83′ Τζιλάι), Μπαράτα (62′ Λάμπρου), Μελισσόπουλος.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Παγώνης, Κοιλιάρας (62′ Πατινιώτης), Νικολάου, Μάγκας (62′ Γκέτσι), Φραγκουλάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζάκομι, Μπουρσέλης (77′ Αντωνίου), Γιουκαρής (62′ Αγαπάκης), Κατσικοκέρης (68′ Άντερσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα