Λαμία-Βόλος 2-2: Δεν ήθελες να τελειώσει ποτέ… (hls)

Η Λαμία δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και έκανε νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της με 11 αγώνες χωρίς νίκη στο γήπεδο της. Από την άλλη πλευρά με…μισή χαρά έμεινε και ο Βόλος, χωρίς νίκη στους τελευταίους 9 αγώνες του.

ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΛΑΜΙΑ, ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΒΟΛΟΣ
O Βόλος

μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και από το ξεκίνημα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που μετά το πρώτο 15λεπτο κυριάρχησε και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 17΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ελευθεριάδης πρόλαβε την έξοδο του Κότνικ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, απείλησε εκ νέου, αλλά ο Ρόμανιτς νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κότνικ.
Στο 21ο λεπτό ο Ρόμανιτς πάσαρε για τον Ελευθεριάδη, αυτός στον Προβυδάκη από καλή θέση όμως αστόχησε ο 25χρονος δεξιός μπακ.

Στο 23΄ο Νούνιες επειχείρησε το σουτ, αλλά ο Κότνικ πραγματοποίησε υπέροχη επέμβαση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου άνοιξε το σκορ στο 32΄όταν ο Όροζ έβγαλε έξοχα στον Φαν Βέερτ και ο Ολλανδός παρότι τραβήχτηκε λίγο πλάγια κατάφερε να σκοράρει, η μπαλα πέρασε κάτω από το σώμα του Γκαραβέλη. 7ο τέρμα του Ολλανδού φορ στο πρωτάθλημα. 4 λεπτά αργότερα στο 36′ Ο Οροζ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από παράλληλη πάσα του Φαν Βέερτ, ο Τζανετόπουλος έκανε σωτήριο τάκλιν, παρέμεινε το 0-1.

ΜΑΤΣ… PREMIER LEAGUE ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, με πολλές συγκινήσεις, σπάνιο για ματς της Σούπερ Λιγκ. Mε την έναρξη της επανάληψης στο 54΄ο Βόλος έκανε δύο τα τέρματα του. Ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Φαν Βέερτ έκανε ωραία κίνηση στο πρώτο δοκάρι και αιφνιδίασε αμυντικούς και Κότνικ. 0-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαν Βέερτ.
Στο 57ο λεπτό η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ελευθεριάδη από τον Νίνη. Κοντά στη φάση ο διαιτητής Κουμπαράκης υπέδειξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραμπούλι, με πολύ ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Για 2η σερί αγωνιστική σκόραρε ο 27χρονος Γεωργιανός επιθετικός. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ισοφάριση. Συστημένη σέντρα από τον Ρόμανιτς, για τον Μπεχαράνο που σκόραρε με κεφαλιά. Ο διεθνής Βολιβιανός μέσος, σκόραρε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από τον Ιανουάριο του 2020.

Η ισοπαλία δεν έδειχνε να ικανοποιεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Η Λαμία δεν ήθελε να μείνει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και ο Βόλος είχε προσδοκία να σπάσει το αρνητικό σερί των οκτών αγώνων χωρίς νίκη. Στο 86΄, σε μία αντεπίθεση ο Βόλος έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ, αλλά ο Ρεγκατέν νικήθηκε στο σουτ που επιχείρησε από τον Γκαραβέλη. Λίγο αργότερα στο 88΄ο Προβυδάκης πάσαρε στον Ρόμανιτς, άνοιξε τη μπάλα για να αποφύγει τον Κότνικ, αλλά βρεθηκε πλάγια και ο Φεράρι τον ανέκοψε. Στο 90΄νέα ευκαιρία για τη Λαμία, αλλά το σουτ του Μπεχαράνο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κότνικ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ροσέρο (46΄ Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85΄Γκουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ, Φαν Βέερτ
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46΄ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46΄ Τιρόνε), Ελευθεριάδης (76΄ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (84΄ Τσούκαλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα