Λαπόρτα: “Χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιόνγκ”

Για τον Φρένκι ντε Γιόνγκ υπάρχει ανοικτό ενδιαφέρον από την Premier League. Κυρίως από την Μάντσεστρ Γιουνάιτεντ αλλά τον τελευταίο καιρό κι άλλοι σύλλογοι έχουν εκφράσει την διάθεσή τους για την απόκτησή του. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε για τον Ολλανδό μέσο:

“Το τελευταίο που θέλουμε είναι να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Μου έχει τονίσει περισσότερες από μια φορά ότι είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται εδώ. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του. Δεν

ανησυχώ για κανέναν παίκτη μας αλλά αν κάποιος θέλει να φύγει δεν θα πάμε ενάντια στην θέλησή του. Νομίζω πάντως ότι όλοι όσοι βρίσκονται εδώ θέλουν να μείνουν και θέλουμε να μείνουν. Ομάδες που κερδίζουν παιρνούν και στιγμές που δεν είναι καλά και αυτές τις βοηθούν να ωριμάζουν. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα βελτιωθεί. Έχουμε παίκτες που θα είναι εδώ πολλά χρόνια. Στόχος μας είναι η ομάδα να νιώθει δυνατή”.

Η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη στην Λα Λίγκα στο -8 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Επόμενο παιχνίδι βράδυ Σαββάτου (22:00) με αντίπαλο την Λας Πάλμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα