Λαρεντζάκης: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο Έλληνας παίκτης των Πειραιωτών τόνισε πως το ματς με τη Βιλερμπάν δε θα είναι εύκολο για την ομάδα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη, από την Αναντολού Εφές.

Αρχικά, ο Λαρεντζάκης δήλωσε: «Η Εφές έχει πολύ ταλέντο, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη».

Σχετικά με την κατάστασή

του, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επίπεδο της Euroleague: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολύ σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Όσον αφορά στο πλεονέκτημα έδρας και στο αν απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», ο Λαρεντζάκης δήλωσε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τέλος, ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε και στο τρίποντο από κέντρο που έβαλε στην Κωνσταντινούπολη: «Πιστεύω ότι ήταν λίγο τυχερό αυτό, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα