Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που είσαι;

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πραγματοποίησε ένα εκκωφαντικό ξεκίνημα στη σεζόν και κέρδισε την αποδοχή και το ζεστό χειροκρότημα από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος μέσος μπήκε αστραπιαία στο ρυθμό της ομάδας και άμεσα έδειξε στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Ο Πέδρο Μαρτίνς συνήθιζε να χρησιμοποιεί τον Ραντζέλοβιτς ως "μπαλαντέρ" στα παιχνίδια που χρειάζονταν κάτι το... απρόσμενο από πλευράς Ολυμπιακού.


Ο 22χρονος Σέρβος μετράει εννέα συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων οι επτά ως αλλαγή. Βασικός ήταν μόνο στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο στα οποία αντικαταστάθηκε στο 66ο και 70ο λεπτό αντίστοιχα.

Τα ματς στα οποία έκανε πραγματικά αίσθηση ήταν εκείνα με την Μπασακσεχίρ στο Φάληρο, όπου κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά έγραψε το 2-0 στο 78ο λεπτό, ενώ απέναντι στην Κράσνονταρ εκτόξευσε το σκορ από το 1-0 στο 3-0 μέσα σε 15 λεπτά!

Τα δύο αυτά ματς τελέστηκαν στις 13 και 21 Αυγούστου και από τότε οι παρουσίες του Ραντζέλοβιτς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να φθίνουν με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του από τις αποστολές των ματς με Λαμία, Ερυθρό Αστέρα και Άρη.

Τι ευθύνεται για τον παραγκωνισμό του Ραντζέλοβιτς; Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που στέλνουν τον Σέρβο στην εξέδρα με κυριότερο, τον υψηλότερο ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τον Αύγουστο, όταν και ο Ρανζτέλοβιτς δημιούργησε αίσθηση. Αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετεί πιο μπροστά από τον Ραντζέλοβιτς τόσο τον Μάξ Λοβέρα, όσο και τον Χιλάλ Σουντανί. Έτσι ο Σέρβος θα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά, για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου. Εξ' άλλου πρόκειται για μια μακρά σεζόν.

Παράλληλα ο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, είχε αρκετά παράπονα στο κομμάτι της τακτικής από τον Ραντζέλοβιτς όπως σας είχαμε ενημερώσει από το novaspotrs.gr. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία προσπαθεί να βελτιωθεί ο Σέρβος για να πάρει τις νέες του ευκαιρίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα