Λευκορωσία-Σλοβακία 0-1: Πλεονέκτημα φιλοξενουμένων στην ουδέτερη έδρα (hls)

Το γκολ του Τόμας Σούσλοφ στο 61′, ήταν αρκετό για την Σλοβακία για να νικήσει την τυπικά γηπεδούχο, Λευκορωσία, στην ουδέτερη Σερβία και στο στάδιο “Καζατζόρτζε” (Βοϊβοντίνα), καθώς οι Λευκορώσοι με απόφαση της ΟΥΕΦΑ δεν αποκλείστηκαν από το Νations League, λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά θα δώσουν όλους τους εντός

έδρας αγώνες τους για τον όμιλο Κ της διογάνωσης, στην Σερβία και χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους.

Ο σκόρερ αντικατέστησε τον Στράντς στο 59′ και δυο λεπτά αργότερα, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα και στην σέντρα που επιχείρησε, ο Παβλουτσένκο αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε το νικητήριο γκολ των Σλοβάκων.

Ο Σούσλοφ είχε και νέα ευκαιρία στο 64′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ο τερματοφύλακας της Λευκορωσίας απομάκρυνε, ενώ στο 82′ σημειώθηκε η καλύτερη ευκαιρία της Λευκορωσίας από την σέντρα-σουτ του Σούτσεσκα.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Παβλουτσένκο, Μπεγκούνοφ, Χαντάρκεβιτς, Παλίτσεβιτς, Γουντένκοφ, Σούτσεσκα, Κλίμοβιτς (72′ Μπεσμέρντι), Μποσέροφ (82′ Γκριτσίνγκο), Γιαμπλόνσκι (62′ Μπίκοφ), Εμπόνγκ (72′ Μάλκεβιτς), Μπακχάρ (71′ Σολοβέι).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ρόντακ, Μολάρκι, Σκρίνιαρ, Σάτκα, Πέκαρικ, Στράντς (59′ Σούσλοφ), Κούτσκα (74′ Χροσόφσκι), Λομπότκα (89′ Χέρτς), Ντούντα (59′ Ρούσνακ), Βάις, Αλμάσι (75′ Μποζένικ).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκορωσία-Σλοβακία 0-1, Πλεονέκτημα,lefkorosia-slovakia 0-1, pleonektima