Λεκλέρ: «Αδύνατο να οδηγηθεί το μονοθέσιο»

Ο Μονεγάσκος πιλότος τόνισε πως η Ferrari ήταν αδύνατο να οδηγηθεί στις στροφές και πως θα εκπλαγεί αν την Κυριακή στον αγώνα, έχουν ξεπεραστεί τα συγκεκριμένα προβλήματα. Ο Λεκλέρ θα εκκινήσει από την 19η θέση στον κυριακάτικο αγώνα και συμπλήρωσε πως πρέπει να διορθωθούν άμεσα τα προβλήματα.

Αρχικά, ο Λεκλέρ δήλωσε: «Δεν έχω την απάντηση για την αιτία των προβλημάτων. Αυτό που ξέρω είναι ότι στις αριστερές στροφές το μονοθέσιο ήταν αδύνατο να οδηγηθεί.

Στις δεξιές στροφές η αίσθηση ήταν σχεδόν ίδια με αυτή το πρωί. Σίγουρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει που πρέπει να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε. Διότι απέχει πολύ από αυτό που περίμενα. Στην αρχή νόμιζα ότι η συμπεριφορά του πίσω μέρους του μονοθεσίου είχε να κάνει με το πρώτο σετ ελαστικών».

Στη συνέχεια, ο Μονεγάσκος πιλότος συμπλήρωσε: «Όμως και με το δεύτερο σετ, η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια. Δεν είχα καθόλου πρόσφυση από τους πίσω τροχούς στις αριστερές στροφές. Θα ελέγξουμε σχολαστικά το μονοθέσιο και θα εκπλαγώ αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η συμπεριφορά του μονοθεσίου ήταν πολύ περίεργη. Την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου η αίσθηση από το μονοθέσιο ήταν μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα