Λεσόρ: «Ένας δεσμός που δεν μπορεί να σπάσει»

Ο Γάλλος παίκτης αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και στις διαφορές μεταξύ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Εργκίν Αταμάν. Αναλυτικά, ο Λεσόρ δήλωσε:

Αρχικά, ο Λεσόρ δήλωσε: «Θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, αλλά όχι όπως στο Βελιγράδι. Δε θα ξεχάσω εκείνο το παιχνίδι, έλαβα τόση αγάπη και τόσο σεβασμό. Όλοι στην Παρτιζάν ξέρουν πώς νιώθω για την ομάδα και τον κόσμο της. Είναι ένας δεσμός που δεν μπορεί

να σπάσει. Όλη εκείνη η μέρα ήταν αξέχαστη. Ήταν τα γενέθλια του γιου μου, τα γιορτάσαμε στο Βελιγράδι και ήρθε όλη η ομάδα. Με συγκίνησαν, προσπάθησα να ηρεμήσω αλλά μετά είδα την αντιμετώπιση του κόσμου στο γήπεδο και τη βράβευση. Ανατρίχιασα».

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε καλή ομάδα, με πολλή ποιότητα. Η έλευση του Ναν έφερε πολλά καλά πράγματα. Ακόμη προσαρμόζεται ο ένας στο παιχνίδι του άλλου, αλλά πιστεύω πως έχουμε ποιότητα και με τη δουλειά που κάνουμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά καλά πράγματα».

Για την Παρτιζάν: «Είναι εντυπωσιακό πόσα παιχνίδια κέρδισε φέτος με ανατροπή. Το ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Έλεγα και τότε στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ξαναμπούν στο ματς γιατί μετά… τελειώσαμε. Αυτό έγινε. Ο Πάντερ άναψε τη σπίθα. Το ίδιο έγινε και με τη Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα. Είναι σαν κάτι να ξυπνά και να δίνει στους παίκτες της Παρτιζάν έξτρα δύναμη».

Για τις διαφορές των Ομπράντοβιτς και Αταμάν: «Είναι τελείως διαφορετικό, δε συγκρίνεται. Όταν πήγα στην Παρτιζάν, έπρεπε να παλέψω για κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ και το έκανα μόνο με την άμυνα. Κάθε λεπτό που κέρδισα στο γήπεδο, ήταν με την προσπάθειά μου στην άμυνα. Φυσικά, είμαι ακόμη ο ίδιος παίκτης και μου αρέσει η άμυνα, αλλά όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό είχα πλέον ένα συγκεκριμένο στάτους και ένα όνομα. Όλα αυτά τα πέτυχα μέσω της Παρτιζάν και δε θα το ξεχάσω ποτέ».

Keywords
Αναζητήσεις
lesor-enas-desmos-pou-den-borei-na-spasei.htm
Τυχαία Θέματα