Λεβαδειακός: Πάλεψε για την παραμονή και λίγο έλειψε να την πετύχει (vid)

Ο Λεβαδειακός μπορεί να υποβιβάστηκε, ωστόσο η εικόνα που άφησε, ήταν μιας ομάδας που πάλευε σε όλα της τα ματς μέχρι το τέλος και θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αν ήταν λίγο πιο τυχερή στην τελική της προσπάθεια, καθώς αυτό που της έλειπε ήταν κυρίως το γκολ!

Πήρε την άνοδο, πάλεψε για την παραμονή και λίγο έλειψε να την πετύχει!

Ο Λεβαδειακός, άργησε να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τον πάγκο του, ο οποίος θα μπορούσε να την οδηγήσει στην παραμονή. Η ομάδα της Βοιωτίας άλλαξε τρεις προπονητές και ο Γιάννης Πετράκης,

φάνηκε έστω και στο τέλος, να δημιουργεί μια καλή αγωνιστικά ομάδα που προσπαθούσε να πάρει νίκες για να μείνει στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός ήταν ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες αλλά στάθηκε πραγματικά άτυχος στην τελική προσπάθεια, δηλαδή του έλειψε το γκολ! Πήρε βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά για την 7η αγωνιστική δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και έχασε δύσκολα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα . Μελανό σημείο, η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με 6-0. Παρόλ΄αυτά το σύνολο του Γιάννη Πετράκη, ολοκλήρωσε αήττητο τα Playouts, με μια νίκη! Αν εκτός έδρας με την Λαμία δεν είχε δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις από τον Τόσιτς, θα συνέχιζε να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Ο πρώτος σκόρερ του Σουηδικού πρωταθλήματος, Γερεμέγεφ, ήρθε αργά για την ομάδα της Βοιωτίας έδειξε όμως πως θα μπορούσε να έχει δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Ο πάγκος: Μικρή «παρέλαση», βρήκε τον κατάλληλο στο…τέλος!

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε την σεζόν με τον Γιάννη Ταουσιάνη να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας όμως μετά από 5 αγωνιστικές με 3 ήττες και 2 ισοπαλίες, προχώρησε στην αντικατάστασή του.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς επέστρεψε για δεύτερη φορά στον πάγκο του Λεβαδειακού, με στόχο να «μεταμορφώσει» τους Βοιωτούς όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν. Σε 17 ματς, γνώρισε δέκα ήττες, κέρδισε δύο αγώνες και πέντε παιχνίδια τελείωσαν χωρίς νικητή.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε μετά την ήττα από την ΑΕΚ και το έργο του ώστε να διατηρήσει τον Λεβαδειακό στην κατηγορία δεν ήταν εύκολο. Πήρε νίκη με τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική έχοντας γνωρίσει επίσης βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0. Παρόλ΄αυτά, η ομάδα της Βοιωτίας τερμάτισε αήττητη τα play outs και άγγιξε την παραμονή μια αγωνιστική πριν το τέλος!

Limit up: Ξεχώρισε με την παρουσία του!ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Γιώργος Νίκας, ξεκάθαρα ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκε με την παρουσία του! Σε 30 αγώνες σημείωσε έξι γκολ και βοηθούσε όσο περισσότερο μπορούσε την ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως το όνομά του έχει ήδη ακουστεί για πολλές ομάδες της Super League, που δίνουν «μάχη» ώστε να τον αποκτήσουν!

Limit down: Ήρθε με περγαμηνές έμεινε σε αυτές!ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Καζενγκά ΛούαΛούα ήταν ο παίκτης που θα περίμενε κανείς να ξεχωρίσει στον Λεβαδειακό, με βάση το πλούσιο βιογραφικό του. Ωστόσο σε 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε, δεν πρόσφερε ούτε ασίστ ούτε κάποιο γκολ. Γενικά ίσως να μην πήρε και τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε αλλά εν κατακλείδι δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν οι φίλοι του Λεβαδειακού.

Κατάταξη: 14η θέση (4 Νίκες 14 Ισοπαλίες 15 ήττες)

Γκολ Υπέρ: 25

Γκολ κατά: 48

Ασίστ: 9

Πρώτος σκόρερ: Γιώργος Νίκας 6

Πρώτοι σε ασίστ: Τριαντάφυλλος Τσάπρας, Γιάννης Γιαννιώτας, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (2)

Keywords
Τυχαία Θέματα