Λεβερκούζεν: Πρωταθλήτρια από τον …καναπέ;

Οι «ασπιρίνες», κέρδισαν στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπάγερν, είναι πλέον στο +16 από τους Βαυαρούς και την Στουτγκάρδη, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Έτσι, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, ετοιμάζεται να σηκώσει τη «σαλατιέρα», για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ, τερματίζοντας την 11ετή κυριαρχία της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Λεβερκούζεν, θα στεφθεί πρωταθλήτρια και μαθηματικά οπωσδήποτε την Κυριακή 14 Απριλίου, αν κερδίσει εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης, για την 29η Αγωνιστική.

Επίσης

στέφεται πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία, αν η Μπάγερν δεν κερδίσει εντός την Κολωνία και η Στουτγκάρδη, επίσης εντός, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Επειδή όμως, τα ματς της Μπάγερν και της Στουτγκάρδης, διεξάγονται μία μέρα νωρίτερα, υπάρχει το σενάριο στέψης για τη Λεβερκούζεν από τον καναπέ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αλόνσο, θα έχει κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά, ακόμα και αν χάσει από την Βέρντερ, αν την προηγούμενη μέρα, ηττηθούν Βαυαροί και Σουηβοί, καθώς το +16 θα παραμείνει, αλλά θα απομένουν μόνο 5 αγωνιστικές για τη λήξη τoυ πρωταθλήματος.

Η Λεβερκούζεν, παραμένει επίσης στον δρόμο για το τρεμπλ, καθώς έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου (25/5, με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν), ενώ αγωνίζεται και στα προημιτελικά του Εuropa League, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεβερκούζεν, Πρωταθλήτρια, …καναπέ,leverkouzen, protathlitria, …kanape