Λήψη παιχνιδιών PS2 και PS4 θα επιτρέπει το PlayStation Now για offline χρήση

Η λειτουργία ξεκινά σύντομα.

Το PlayStation Now μόλις έγινε πολύ πιο εύχρηστο για τους παίκτες που δε διαθέτουν πολύ γρήγορη σύνδεση στο internet. Η Sony πλέον επιτρέπει το κατέβασμα τίτλων PS2 και PS4 στην κονσόλα παράλληλα με τη δυνατότητα για offline gaming, ξεκινώντας από σήμερα.

Όπως ανακοινώθηκε στο PlayStation

Blog, σχεδόν όλα τα παιχνίδια του PS4 που διατίθενται μέσω της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμα offline. To ίδιο συμβαίνει και με τους τίτλους PS2 που έχουν γίνει remaster για το PS4. Η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί σταδιακά τις επόμενες μέρες για όλους τους χρήστες.

Τα παιχνίδια που θα κατεβάσουν οι χρήστες μέσω της υπηρεσίας θα αναγνωρίζουν κανονικά ό,τι DLC υπάρχουν αγορασμένα στο λογαριασμό. Παράλληλα, οι συνδρομητές PS Now δεν χρειάζονται συνδρομή PS Plus για να παίξουν τους τίτλους online - ούτε τους κατεβασμένους ούτε όσους παίξουν μέσω streaming.

Η Sony έδωσε επίσης πληροφορίες για το πώς θα λειτουργούν τα saves. Αυτά θα μεταφέρονται κανονικά, μα μόνο για τους κατόχους PS Plus συνδρομής. Αν και οι τίτλοι που κατεβάζουμε δε θα χρειάζονται μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ, κάθε μερικές μέρες θα χρειάζεται μια σύνδεση στο δίκτυο ώστε τα παιχνίδια να παραμένουν λειτουργικά.

Μερικοί από τους διαθέσιμους τίτλους του PS Now είναι τα Bloodborne, God of War 3, NBA 2K16 και Until Dawn.

Όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, η τιμή του PS Now είναι στα €10 ο μήνας και €100 το έτος, ως μέρος της καλοκαιρινής προσφοράς που τρέχει ως τις 25 Σεπτεμβρίου. Οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τρεις μήνες στην τιμή των €30 επίσης.

Η κίνηση αυτή της Sony με το κατέβασμα παιχνιδιών για offline gaming ακολουθεί τα βήματα της Microsoft με το Xbox Game Pass. Η τελευταία όμως είναι αρκετά πιο επιθετική, λανσάροντας όλους τους τίτλους των Microsoft Studios στην πλατφόρμα κατά τη μέρα κυκλοφορίας τους.

Οι πρώτοι τίτλοι προστέθηκαν στο PS Now πέρσι τον Ιούλιο, ενώ νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε η φήμη πως θα υπάρξει δυνατότητα για κατέβασμα των παιχνιδιών, η οποία και αποδείχθηκε αληθινή.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΣύλληψη δασκάλου που έβαλε την κόρη του σε παιχνιδομηχανή για κλοπή συστημάτων της Nintendo8-Bit Armies - Launch TrailerIGE και IGN Greece σας περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ για WOW καταστάσεις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα