Λίβερπουλ: Απάντησε στον Κλάτενμπεργκ ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Απάντησε στον Κλάτενμπεργκ ο ΚλοπtnalΣάβ, 01/16/2021 - 13:36

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να απαντήσει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχετικά με τα όσα είχε υποστηρίξει ο επικεφαλής της ΚΕΔ, για τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού. Ο Κλάτενμπεργκ είχε ζητήσει από τον Κλοπ να ασχοληθεί πρώτα με τους παίκτες του, καθώς και αυτοί κάνουν αυτά για τα οποία γκρινιάζει. 

Ο Κλοπ απάντησε

στον Κλάτενμπεργκ δηλώνοντας: “Δεν είπα ποτέ κάτι, για να κερδίσω πέναλτι. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό και μένω έκπληκτος που κάποιος μιλάει για αυτά που έχω αναφέρει εγώ.  Για τον Κλάτενμπεργκ; Ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Εγώ όμως δεν είμαι ο Σερ Αλεξ για διάφορους λόγους. Όταν άνθρωποι όπως ο Κλάτενμπεργκ μιλούν τώρα, λέει πολλά περισσότερα γι ‘αυτούς από ό, τι για μένα. Δεν έχω δεξιότητες για να παίζω παιχνίδια μυαλού, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Στα δυο τελευταία παιχνίδια, Ο Μανέ στο Σαουθάμπτον δέχθηκε ένα φάουλ, το οποίο για εμένα ήταν πέναλτι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι η γνώμη μου. Υπήρχε ένα χέρι και ένα που ο Σάντιο δεν έπεσε. Έτσι, οι άνθρωποι που λένε ότι κάνει βουτιές δεν είναι σωστοί.  Ένα άλλο κόντρα στη Νιουκάστλ, ο τερματοφύλακας άρπαξε το πόδι του Sadio. Δεν έπεσε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί. Δεν είναι ο παίκτης που αποφασίζει, πρέπει να είναι ο διαιτητής”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να απαντήσει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχετικά με τα όσα είχε υποστηρίξει ο επικεφαλής της ΚΕΔ, για τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 13:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα