Λίβερπουλ: Επίσημα Κλοπ μέχρι το 2026 (pic+vid)

Στον πάγκο της Λίβερπουλ μέχρι το 2026 θα βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (28/4).

Ο πολύπειρος κόουτς αναμενόταν να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Κόκκινους, με τις πρώτες φήμες να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και να επιβεβαιώνονται πριν από λίγο.

We are delighted to announce Jürgen Klopp has signed a new contract to extend his commitment with the club!

Liverpool FC (@LFC) April 28, 2022

«Θέλω να σας

ανακοινώσω κάτι. Όπως την προηγούμενη φορά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε άλλους όχι. Σε όσους δεν είναι αρεστό, σταματήστε να το βλέπετε τώρα. Θα παραμείνω στη Λίβερπουλ για άλλα δύο χρόνια. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι οι συνεργάτες μου επίσης θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί μου. Που είναι και το πιο σημαντικό!

Γιατί να παραμείνουμε; επειδή η Ούλα θέλει… Σαν καλός σύζυγος, όταν η γυναίκα σου θέλει να μείνει εδώ, τότε αυτό θα γίνει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, αλλά όχι ο μοναδικός. Όπως ξέρετε, αγαπάω τον οργανισμό μας και νιώθω πολύ τυχερός που είμαι εδώ. Πόσο είναι το διάστημα; Πριν από εξίμισι χρόνια, σκέφτηκαν πως ήταν καλή ιδέα να φέρουν έναν… Γερμανό τεχνικό εδώ και να… μαστε πλέον! Θα παραμείνουμε για άλλα δύο χρόνια εδώ, που επί της ουσίας είναι τέσσερα ακόμη!

Μεγάλο χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο. Ευελπιστώ όλοι μας να απολαύσουμε τον χρόνο μας μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ στο βίντεο της επέκτασης του συμβολαίου του!

The boss has a special message for you… pic.twitter.com/T4vFwYFN9p

Liverpool FC (@LFC) April 28, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα