Λίβερπουλ: Φεύγει το καλοκαίρι ο Κλοπ (video)

Ο Γερμανός τεχνικός δημοσιοποίησε μέσω των λογαριασμών της αγγλικής ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο στο οποίο προανήγγειλε την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ». O 56χρονος προπονητής αποχωρεί από τη Λίβερπουλ μετά από εννέα χρόνια στον πάγκο της. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024, όμως ο ίδιος φέρεται να ζήτησε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών νωρίτερα.

Ο Κλοπ δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι είναι σοκ για πολύ κόσμο αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά μπορώ να το

εξηγήσω ή τουλάχιστον να προσπαθήσω. Λατρεύω τα πάντα γύρω από τη Λίβερπουλ, την πόλη, τον κόσμο μας, την ομάδα, τους συνεργάτες μου, τα πάντα. Όμως ότι παίρνω αυτή την απόφαση δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να την πάρω. Ο λόγος είναι πως μπορώ να το πω μου τελειώνει η ενέργεια. Δεν έχω πρόβλημα τώρα, προφανώς, ήξερα πως θα έπρεπε να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά είμαι καλά τώρα. Ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα έχουμε τη στιγμή μας την τελευταία αγωνιστική ή κάποια άλλη ώρα, σε κάποια άλλη διοργάνωση ίσως. Υπάρχει χρόνος γι’ αυτό. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Οι απέξω θα θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, να γελάσουν με αυτό, να μας αναστατώσουν. Όμως είμαστε Λίβερπουλ, έχουμε περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις μαζί, και πριν από μένα. Ας πάρουμε δύναμη από αυτό. Θα ήταν πολύ όμορφο. Ας πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη φετινή περίοδο και να έχουμε έναν ακόμη λόγο να χαμογελάμε όταν στο μέλλον θα θυμόμαστε αυτή τη σεζόν».

Το σχετικό βίντεο:

A message to Liverpool supporters from Jürgen Klopp. pic.twitter.com/l7rtmxgOzt

Liverpool FC (@LFC) January 26, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα