Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο θεωρεί απαραίτητους Σόμποσλαϊ και ΜακΆλιστερ

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο δήλωσε πως ήταν απαραίτητη η προσθήκη στην ομάδα τόσο του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ όσο και του Αλέξις ΜακΆλιστερ καθώς ο σύλλογος είχε ανάγκη αυτές τις προσθήκες.

“Δεν τους έχω γνωρισει ακόμα γιατί έχουν μερικές ημέρες διακοπές ακόμη. Ελπίζουμε να είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Θα τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν και ελπίζουμε γρήγορα να είναι έτοιμοι, να καταλάβουν τις ιδέες της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς μέσους που βοήθησαν

τα τελευταία πέντε, έξι χρόνια. Είναι καλό ότι ήρθαν νέοι παίκτες σε αυτές τις θέσεις γιατί ήταν απαραίτητοι. Με τον τρόπο και την ένταση που παίζουμε δεν χρειαζόμαστε απλά τέσσερις παίκτες στο κέντρο αλλά τουλάχιστον έξι. Οπότε ναι, είναι καλό ότι έχουμε αυτούς τους δύο μαζί μας τώρα. Έχουμε παίξει εναντίον τους οπότε ξέρουμε πόσο καλοί είναι και είναι καλό να τους έχουμε μαζί μας”.

O Φαμπίνιο είναι από τους λίγους παίκτες που ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χάνει την εμπιστοσύνη του. Βρίσκεται στην Λίβερπουλ από το 2018 και μετράει 219 παιχνίδια με την φανέλα του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα