Λο Σέλσο: «Όταν έχασα το Μουντιάλ, έκλαιγα τέσσερις μέρες στο μπάνιο»

Ο διεθνής μέσος, ήταν στην αρχική λίστα της Εθνικής ομάδας για το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ένας τραυματισμός λίγες μέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί, σε μία διοργάνωση που η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κατάφερε να κατακτήσει.

Ο Λο Σέλσο, φόρεσε ξανά τη φανέλα της «αλμπιστελέστε» στο φιλικό με το Κουρασάο και δε δίστασε να παραδεχτεί ότι η απουσία από το Κατάρ του είχε στοιχίσει πολύ:

«Είναι μία πολύ ωραία στιγμή για μένα, να φορώ ξανά αυτή τη φανέλα, που είναι η πιο όμορφη απ’ όλες και να το απολαμβάνω

ξανά μαζί με τους συμπαίκτες μου μετά από πολλούς μήνες.

Ένας σοβαρός τραυματισμός σε κάνει να περνάς πολύ δύσκολες στιγμές. Όταν έμαθα ότι ο τραυματισμός δεν θα με άφηνε να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκλαιγα για τέσσερις μέρες στο μπάνιο.

Η ζωή σου δίνει και σου παίρνει πράγματα, εμένα μου χάρισε τη γέννηση της κόρης μου, ήμουν εκεί από την πρώτη της μέρα. Μετά μπόρεσα να γιορτάσω με τους συμπαίκτες μου.

Έπρεπε να γυρίσω σελίδα και να προσπαθήσω να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Αν εξαρτώνταν από εμένα, θα έπαιζα και με ένα πόδι.

Όταν είδα πριν από το Μουντιάλ από τον καναπέ τους συμπαίκτες μου να μου συμπαραστέκονται με ένα πανό (σ.σ.: κεντρική φωτό, έκλαιγα από συγκίνηση, τους είμαι ευγνώμων», τόνισε ο Λο Σέλσο, που έδωσε δύο ασίστ στην εύκολη φιλική νίκη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λο Σέλσο, Όταν, Μουντιάλ,lo selso, otan, mountial