Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ανδόρα 93-82: Περίπατος στο Κρασνοντάρ (hls)

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους και με πρωταγωνιστές τους Μότλεϊ και Τόμπσον έφτασαν να προγούνται με 15 πόντους διαφορά, 23-8 στην πρώτη περίοδο. Η Ανδόρα με τον Μέκελ να μπαίνει στο ματς και να συμμαζεύει τα πράγματα μείωσε στους 6, 28-22 στις αρχές του δευτέρου, αλλά αυτό ήταν και το περισσότερο που έκανε στο ματς.

Η Κουμπάν πάτησε γκάζι και πριν πάνε οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια έστειλε τη διαφορά στους 20, 49-29. Στην τρίτη περίοδο οι άμυνες έσφιξαν αλλά και πάλι η ομάδα του Πασούτιν είχε τον πρώτο λόγο, για να φτάσουμε στην τελευταία περίοδο όταν η διαφορά

εκτοξεύτηκε στους 28 πόντους, 79-51.

Σ’ εκείνο το σημείο οι Ρώσοι κατέβασαν διακόπτες, για να ακολουθήσει ένα επί μέρους 8-26 και την Ανδόρα να μειώνει στους 10, με τον Μακιντάιρ να ξυπνάει αργά. Στο δίλεπτο που ακολούθησε η Λοκομοτίβ απλώς προστέτυσε τη διαφορά για να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό Eurocup.

Μότλεϊ και Τόμπσον είχαν μαζί 49 πόντους με 18/20 δίποντα, 13/14 βολές, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα, συνθέτοντας το εκρηκτικό δίδυμο νίκης για την Λοκομοτίβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα