Λορέν Μορόν μπαμπάς και γιος: “Πέρασε δύσκολα για να εκπληρώσει το όνειρό του” (pics & vid)

Ο Λορέν Μορόν είναι αυτή τη στιγμή -μαζί με τον Ελ Κααμπί– στην πρώτη θέση των σκόρερς στο Πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

Λορέν Μορόν, ο γιος, Λορέν Μορόν και ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς όμως αμυντικός. Και παίκτης της Σεβίλλης, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της καριέρας του. Ο γιος όχι μόνο είναι επιθετικός αλλά είναι και φίλος της Ρεάλ Μπέτις. Στην κόντρα της Ανδαλουσίας δηλαδή το σπίτι είναι στη… μέση.

Στην ντουλάπα όμως οι φανέλες χωράνε μαζί. 

Το είχε πει ο Λορέν Μορόν,

ο νεότερος. Τότε που είχε κάνει ένα ονειρεμένο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μπέτις.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2018, ο Κίκε Σετιέν που πέρασε αργότερα και από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, εμπιστεύεται για την αρχική εντεκάδα τον Λορέν που έρχεται από τη Β’ ομάδα φορτωμένος με γκολ. Τον δικαιώνει… Νίκη για τη Ρεάλ Μπέτις απέναντι στη Βιγιαρεάλ με 2-1 με δύο δικά του γκολ

Μετά το παιχνίδι, ο Μορόν είπε ότι αυτή η φανέλα θα πάει στην ντουλάπα του σπιτιού της οικογένειας στη Μαρμπέγια. Μαζί με τις άλλες, μαζί και με του μπαμπά. Θάλασσα εκεί, θάλασσα και στη Θεσσαλονίκη, το νέο του σπίτι. 

Ο πατέρας του έπαιζε στη Σεβίλλη, έπαιξε και στην Ουέλβα. Με την Ουέλβα είχε φτάσει στον τελικό του 2003 με αντίπαλο τη Μαγιόρκα του Ετό, του Παντιάνι και του Ιμπαγάσα, έναν τελικό που είχε κερδίσει η Μαγιόρκα.

Ο μπαμπάς είχε προπονητή στην Ουέλβα τον Λούκας Αλκαράθ που ήταν προπονητής στον Άρη τη σεζόν 2012-2013. 

Μιλάει για τον γιο και λέει: “Ο Λορέν δεν είναι εδώ κατά τύχη. Εφαγε πολύ “χώμα” στην Γ΄και στη Β’ κατηγορία μέχρι να εκπληρώσει το όνειρό του. Είχε δύσκολες στιγμές, έβλεπε ότι δεν είχε τις ευκαιρίες αλλά επέμενε. Και είναι η ώρα του”.

Ο πατέρας ήταν προπονητής του γιου, στην αρχή του δρόμου, στη Μαρμπέγια και στην Εστεπόνα. Η πορεία του γιου έκανε τα ισπανικά Μ.Μ.Ε. (όπως για παράδειγμα η MARCA) να γράψουν πτυχές της ιστορίας. 

Ο Λορέν τώρα είναι στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη. Σε 7 παιχνίδια Πρωταθλήματος έχει πετύχει πέντε γκολ, σκοράροντας σε τέσσερις από τις αγωνιστικές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα