Λουίς Ενρίκε: «Ο Ντεμπελέ είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Ο Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εν όψει του αγώνα με την Νιούκαστλ (28/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, αποθέωσε τον Ουσμάν Ντεμπελέ και κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας του να δημιουργήσουν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα στον αυριανό «τελικό» όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για

τον Ντεμπελέ: «Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
Δεν τον επηρεάζουν τα λάθη. Συνεχίζει ακάθεκτος, του αρέσει πολύ να προσπαθεί.Δεν δίνει σημασία στην κακή κριτική και πάντα δημιουργεί καλά πράγματα».

Για τον παιχνίδι με την Νιούκαστλ: «Η πορεία μας στο Champions League μπορεί να αποδειχθεί σύντομη. Έχουν μείνει λίγα παιχνίδια, βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ με πολύ λεπτές ισορροπίες και αμφίρροπη βαθμολογία.
Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει καθοριστικό. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη για αύριο. Ελπίζω να δω την καλύτερη έκδοση των οπαδών μας. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο και ένα κοινό περισσότερο παθιασμένο από ότι συνήθως. Θα παίξουμε το παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα