Λουκέτο στις εξέδρες των αγώνων της Super League 1 και του Ολυμπιακός – Τόπολα

Διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως για τους επόμενους δύο μήνες και μέχρι 12 Φεβρουαρίου όλοι οι αγώνες της Super League 1 θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επίσης και ο ευρωπαϊκός αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε απαραίτητο το συγκεκριμένο μέτρο και διευκρίνισε πως αυτό

θα αφορά και τα παιχνίδια των μεγάλων ΠΑΕ που έχουν Β’ ομάδες στην Super League, όχι όμως τους ευρωπαϊκούς αγώνες, πέραν του Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, που θα γίνει χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Επίσης, διευκρίνισε πως οι ποινές κεκλεισμένων των θυρών που είχε ο Ολυμπιακός θα μεταφερθούν για τις 12/2 όταν και λήγει το δίμηνο.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως αύριο, Τρίτη, ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης θα επισκεφτούν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη και θα ζητήσουν εκ μέρους της Κυβέρνησης την ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς με σκοπό την αναζήτηση φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων των εγκλημάτων που έχουν τελεστεί και την αναζήτηση ύπαρξης τυχόν εγκληματικών οργανώσεων στον χώρο.

Επιπλέον οι Υπουργοί θα προσκομίσουν όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών για την αξιολόγηση στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας και θα διαμηνύσουν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι η ελληνική πολιτεία δεν πρόκειται να επιδείξει καμία ανοχή στα φαινόμενα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα