Λουκίνας: "Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα"

Ο Πλατανιάς επικράτησε εκτός έδρας του Ηρόδοτου με 4-0 με τον Λουκίνα να πετυχαίνει δύο γκολ, ένα ο Καραγκούνης και ένα ο Παπουτσογιαννόπουλος.
Ο Λουκίνας έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία δύο ματς της ομάδας του και μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την απόφαση του να πάει στον Πλατανιά αλλά και για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

«Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα, περίπου 2-3 μέρες, για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς, όμως κάναμε
πολύ σωστή διαχείριση όλες αυτές τις μέρες και ετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πήραμε πολύ σοβαρά όλα τα παιδιά και οι προπονητές κάνουν φοβερή δουλειά και νομίζω ότι η νίκη το αποδεικνύει και στην πράξη. Δεν έχει γίνει το κάτι τρομερό για εμάς, το κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Μας αρέσει να κερδίζουμε, να το χαιρόμαστε και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Κέρκυρα. Σίγουρα νιώθω πολύ δικαιωμένος και νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει και αυτή τη στιγμή που μιλάμε το αποτέλεσμα δικαιώνει και εμένα και την ομάδα, πρωτίστως. Με τον Μιγκέλ έχουμε πολύ καλή συνεργασία και συμφωνώ ότι είμαστε ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην κατηγορία».
Keywords
Τυχαία Θέματα