Λουτσέσκου: "Δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία"

Λουτσέσκου: "Δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία"ntzouaniΤετ, 03/10/2021 - 20:51

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε  για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του μετά τη λύση της συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής: 

Για τα μελλοντικά του σχέδια: 

"Δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Ρουμανία τώρα... Είναι

κάτι που δεν σκέφτομαι στην παρούσα φάση. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό όσο περισσότερο γίνεται.

Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου και δεν θα ξέρω για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Πρόθεση μου είναι να μην πάω κάπου μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αναφέρω το διάστημα των 3-4 εβδομάδων επειδή θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα.

Είμαι πολύπλοκος προπονητής, χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ, δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που εμπνέεται στη στιγμή. Θέλω χρόνο για να δουλέψω".

Για το αν εκνευρίστηκε ο πατέρας του, Μιρτσέα, μετά την απόλυση του από την Αλ Χιλάλ: 

"Ήταν πολύ εκνευρισμένος, όπως και η μητέρα μου. Εγώ ήμουν ο πιο χαλαρός. Μου είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό που συνέβη. Ήταν κάπως θυμωμένος γιατί οι τίτλοι που κατέκτησα ήταν μια απόδειξη για την αξία της ομάδας. Κάποια στιγμή ήμασταν στην πρώτη θέση με διαφορά εφτά βαθμών σε σχέση με τον δεύτερο. Έπειτα είχαμε κάποιες εις βάρος μας διαιτητικές αποφάσεις. Δεν θέλω όμως να κατηγορήσω κανέναν".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε  για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του μετά τη λύση της συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ.  Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 20:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα