Λουτσέσκου: “Μου φάνηκε ότι ο Άρης ήρθε για την ισοπαλία”

Αναλυτικά:

“Τέτοια παιχνίδια που ο αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά πρέπει να έχουμε υπομονή, να περιμένεις μια ευκαιρία για να μπορέσεις να ανοίξεις το παιχνίδι. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός εξαντλητικού προγράμματος που μας “στράγγιξε”. Πρέπει να είμαστε σε ένα επίπεδο ενέργεια στο οποίο δε καταφέραμε να φτάσουμε σήμερα.

Θα μπορούσα να πω πως οι παίκτες έχουν πιέσει πάρα πολύ τον εαυτό τους και δεν μπορούσαν να βρουν την ενέργεια που μας έλειψε.

Ο Άρης, με τον τρόπο

που έπαιξε, που φάνηκε ότι ήρθε σήμερα για να πάρει την ισοπαλία. Όπως και στο Ζάγκρεμπ, κάναμε στην άμυνα ένα λάθος κι από αυτό προήλθε το γκολ του Άρη. Από κει και πέρα δεν ήμασταν αρκετά απρόβλεπτοι για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Στο τέλος ακόμα κι οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε πήγαν πάνω στον τερματοφύλακα ή λίγο έξω. Σε τέτοιες αναμετρήσεις πρέπει να έχεις και λίγη τύχη για να πάρεις αυτό που θέλεις.

Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας στα πλέι οφ. Είναι καλό που έρχεται αυτή η διακοπή για να μπορέσουμε να προπονηθούμε όλοι μαζί. Με το πρόγραμμα το τελευταίο καιρό προπονούμασταν σε γκρουπ οπότε είναι σημαντικό να προπονηθούμε όλοι μαζί. Έχουμε ένα παιχνίδι τη Πέμπτη πριν τη διακοπή, στο οποίο πρέπει να επανέλθουμε στα επίπεδα ενέργειας που θέλουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα