Λουτσέσκου: “Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση” (vid)

Η δυσκολία του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα απολύτως θετικά αποτελέσματα μόνον απαρατήρητη δεν έχει περάσει. Η ομάδα αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Μαρτίου, όταν κι είχε επικρατήσει της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σα να μην έφτανε αυτό, προέρχεται κι από δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό στην Τούμπα κι από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Χάρη στα υπόλοιπα αποτελέσματα και της δικής του καλής πορείας που είχε προηγηθεί του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η ομάδα παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος – και – των Play Offs της Super League Interwetten ενώ έχει κατά νου και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαϊου.

Όλο αυτό, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό έχει προκαλέσει μια ανησυχία στις τάξεις του “Δικεφάλου” με την απάντηση να έρχεται μέσα από δημοσίευση της ΠΑΕ σ’ επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου σε βίντεο ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε σχετικά: «Ήδη είχαμε μία συνάντηση στα αποδυτήρια με τους παίκτες που είναι εδώ και μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για να προσθέσει: «Αν θέλουμε να έχουμε μία καλή κι επιτυχημένη σεζόν, πρέπει να τερματίσουμε πια σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι σημαντικό ο καθένας ξεχωριστά να αντιδράσει. Δεν θέλω να μιλήσω για το αν θα χαθεί η δεύτερη θέση, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε, να παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Να τα δώσουμε όλα και βήμα βήμα να έρθουν κι αυτοί που είναι εκτός τώρα και να έχουμε έτσι περισσότερες πιθανότητες διαφορετικής διαχείρισης, κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Keywords
Τυχαία Θέματα