«Λυγίσε» τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς και έχει «τελικό» με Ρούμπλεφ

Ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε 2 ώρες και 21 λεπτά, ο 24χρονος τενίστας επικράτησε του περσινού νικητή του US Open με 2-1 σετ (6-3, 6-7(11), 7-5). Επόμενος αντίπαλος ο Αντρέι Ρούμπλεφ, όποιος εκ των δυο βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση θα ακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην ημιτελικά του Τορίνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός στο πρώτο σετ,

κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τη 2η αγωνιστική του ATP Finals στον «κόκκινο» όμιλο του Τορίνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με άπιαστα σερβίς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο ο Στέφανος δεν άντεξε στο «θρίλερ» των tie break από τον 26χρονο Ρώσο, ο οποίος έκανε το 1-1.

Ο Στεφ τελικά «λύγισε» τον Μεντβέντεφ στα tie break του τρίτου σετ και τώρα ακολουθεί το εμπόδιο του Ρούμπλεφ.

Αυτή ήταν η ενδέκατη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετρήθηκε με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ρώσος είναι κυρίαρχος, έχοντας κερδίσει επτά φορές. Ο Στεφ ήθελε να επαναλάβει την πρώτη του νίκη κόντρα στον 26χρονο σε κλειστή-σκληρή επιφάνεια και τελικά τα κατάφερε. Ο Έλληνας τενίστας είχε επικρατήσει και στη διοργάνωση του 2019, την οποία μάλιστα είχε κατακτήσει. Στο άλλο παιχνίδι του «κόκκινου γκρουπ», ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα σετ: 6-3, 6-7 (11-13), 6-6 (7-1).

H βαθμολογία στο «κόκκινο» γκρουπ:

1.Τζόκοβιτς 2-0 (4-0)

2.Ρούμπλεφ 1-1 (2-3)

3.Τσιτσιπάς 1-1 (2-3)

4.Μεντβέντεφ 0-2 (2-4)

Keywords
Τυχαία Θέματα