Μάιντς – Χάιντενχαϊμ 0-1: Κυνισμός και τρίποντο “χρυσάφι”! (video)

Η Χάιντενχαϊμ πήρε σημαντικό τρίποντο στη MEWA Arena επί της Μάιντς για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga, επικρατώντας 0-1! Η Μάιντς ήταν η ομάδα που είχε καλύτερη εικόνα και περισσότερη διάθεση να δημιουργήσει, ενώ η Χάιντενχαϊμ επέλεξε να “κάτσει” πάνω στο γρήγορο γκολ της και να επικεντρωθεί στα αμυντικά της καθήκοντα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό ο Μάρβιν Πιέρινγκερ με σουτ μέσα απ’ την περιοχή.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος της Μάιντς, η οποία μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Στο 26′ ο Γκρούντα σούταρε δυνατά μέσα απ’ την περιοχή, ενώ στο 32′ ο Ρίχτερ δοκίμασε το πόδι του από μακριά. Και στις δύο φάσεις, θετικός πρωταγωνιστής ήταν ο πορτιέρε της Χάιντενχαϊμ Κέβιν Μίλερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς την ίδια μορφή. Στο 48′ ο Αζόρκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κοντινό πλασέ, στη σημαντικότερη ευκαιρία του στο ματς. Οι τελευταίες μεγάλες ευκαιρίες της Μάιντς ήρθαν στο 51′ και στο 52′. Μέσα σ’ ένα λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα απ’ το 1-1. Αρχικά ο Μπούρκαρντ σούταρε δυνατά, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρίχτερ έβαλε την κόντρα σε απομάκρυνση του Μάινκα και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Μίλερ.

Η Μάιντς έμεινε τελευταία με 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί απ’ την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Χάιντενχαϊμ θα συναντήσει τη Φράιμπουργκ εντός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα