Μάιντς – Βέρντερ Βρ. 0-1: Ο Ντουκς το καθάρισε νωρίς! (highlights)

Οι «πράσινοι», είχαν την τύχη να προηγηθούν στο 2ο μόλις λεπτό του αγώνα για την 20ή Αγωνιστική της Bundesliga, όταν ο Ντεμάν έβγαλε την μπαλιά από αριστερά στην περιοχή, ο Κασί στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα πάνω στον συμπαίκτη του, Κράους, ο Ντουκς επωφελήθηκε και εκτέλεσε τον Τσέντνερ από κοντά.

Η Μάιντς δεν πτοήθηκε και βγήκε μπροστά, όμως για άλλο ένα ματς έδειξε γιατί έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Στο 17′ ο Κράους είχε ένα μακρινό σουτ στο δοκάρι

για τους γηπεδούχους, ενώ στο 24′ απείλησαν με τον Αμίρι, ο οποίος έκανε πολύ καλό ντεμπούτο, έχοντας αποκτηθεί πρόσφατα από τη Λεβερκούζεν.

Στο β’ μέρος, η Μάιντς αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση και άξιζε ένα γκολ, όμως ήταν ξανά άστοχη. Στο 61′ άλλο ένα νέο απόκτημα, ο Ενγκανκάμ, δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τσέτερερ, ενώ στο 67′, ο Αζόρκ αστόχησε από κοντά σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια, Κασί και Ονισίουο δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, με τη Μάιντς να παραμένει προτελευταία, με μόλις μία νίκη όλη τη σεζόν, πριν εννέα αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι», αισθάνονται ολοένα και πιο άνετα στην κατηγορία, με επτά αγώνες χωρίς ήττα.

Μάιντς (Ζίβερτ): Τσέντνερ – Βίντμερ, Φαν Ντερ Μπερχ, Κασί, Εμουένε (84′ Κορ) – Μπαρέιρο, Κράους (72′ Ρίχτερ) – Ονισίουο, Αμίρι (85′ Εντιμίλσον), Μπούρκαρντ (63′ Aζόρκ) – Ενγκανκάμ (85′ Μαμούτοβιτς).
Βέρντερ Βρ. (Βέρνερ): Τσέτερερ – Σταρκ, Φριντλ, Γιουνγκ – Άγκου (90′ Μαλατίνι), Σμιντ (69′ Μπιτενκούρ), Λίνεν, Στάγκε (87′ Γκρος), Ντεμάν – Ντουκς (69′ Βολτεμάντε), Εντζίνμα (69′ Μπορέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα