Μακάμπι: Δρακόντεια μέτρα στο ΟΑΚΑ, εφτακόσιοι Ισπανοί αστυνομικοί στον σημερινό αγώνα στην Βαλένθια

Η Βαλένθια υποδέχεται σήμερα (18/10, 21.30, NOVA), την Μακάμπι για την 3η αγωνιστική της Euroleague και η ισπανική αστυνομία μαζί με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχουν λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την προσέλευση των θεατών και την προστασία της ισραηλίνής αποστολής που έχει καταλύσει ιγκόγνιτο σε ξενοδοχείο. Την αποστολή της πρωταθλήτριας Ισραήλ, ακολουθούν και 20 άνδρες ασφαλείας των μυστικών υπηρεσίων,

στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της και την πρώτη αποστολή εκτός έδρας.

Εφτακόσιοι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά ανίχνευσης εκρηκτικών υλών, θα βρίσκονται απόψε στο “Fotenta” την έδρα της Βαλένθια, στην Ανδαλουσία.

Παράλληλα, στην Αθήνα, ενόψει του ερχομού, της διαμονής και της μετακίνησης της Μακάμπι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/10, 21.15, Novaprime), έχει γίνει ειδική σύσκεψη στην ΓΑΔΑ για τα μέτρα ασφαλείας και ενώ είναι άγνωστο, αν οι υπεύθυνοι της αποστολής της Μακάμπι, έχουν ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για το ξενοδοχείο που θα καταλύσουν και το πρόγραμμα των μετακινήσεων τους προς και από το ΟΑΚΑ. Πάντως, η Μακάμπι έχει προγραμματίσει προπόνηση στην έδρα του Παναθηναϊκού, αύριο (19/10) και μετά την άφιξη της στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακάμπι, Δρακόντεια, ΟΑΚΑ, Ισπανοί, Βαλένθια,makabi, drakonteia, oaka, ispanoi, valenthia