Μακάρι να ήταν τέχνασμα του Γιοβάνοβιτς

Ο χρόνος δεν είναι αρκετός, αν και οι Πράσινοι το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει ότι μπορούν και στα δύσκολα.

Σίγουρα η χθεσινή εικόνα δεν ήταν αυτή που περίμεναν 12.000 οπαδοί του, οι οποίοι παρά τη ζέστη, πήγαν να τον δουν στη Λεωφόρο, μια βδομάδα πριν από την κρίσιμη μάχη με την Ντιέπρ στην Σλοβακία.

Η ομάδα της Αθήνας είχε χθες σημαντικά προβλήματα, σε αντίθεση με τους φιλικούς αγώνες στην Αυστρία, που έπαιζε σαφώς καλύτερα.

Βέβαια

πριν από σημαντικές αναμετρήσεις οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι επιφυλακτικοί, ώστε να μην ρισκάρουν και τραυματιστούν.
Αυτό το έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν.

Επίσης δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς να κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ενόψει του αγώνα με την ουκρανική ομάδα.

Συνηθίζεται αυτό και δείχνει λογικό, καθώς το συγκεκριμένο ματς κόντρα στην Ντνιέπρ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Καλώς ‘η κακώς είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Παναθηναϊκός-Ράγιο Βαγεκάνο 0-1: Βαρύς, με φάσεις αλλά χωρίς γκολ (vids)

Μακάρι να είναι όπως το σκέφτομαι εγώ, δηλαδή να ήταν επιλογή του Σέρβου τεχνικού για να μπερδέψει τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, ο οποίος σίγουρα παρακολούθησε τον αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαφορετικά δεν θα κοιμάμαι ήσυχος μέχρι το βράδυ της προσεχούς Τρίτης με όσα είδα χθες.

Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ότι είναι έτοιμος.

Ήταν νωθρός, είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, στην δημιουργία φάσεων και την εκτέλεση.

Φυσικά υπάρχει χρόνος μέχρι την προσεχή Τρίτη, τον οποίον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οφείλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχημένες πορείες στην Ευρώπη.

Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον Ιβάν, ο οποίος πιστεύω ότι όλο και κάποια έκπληξη ετοιμάζει για τους Ουκρανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα