Μακελειό στο Τέξας: Επίθεση με πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο – Νεκροί 14 μαθητές και μία δασκάλα

Αδιανόητο μακελειό με τουλάχιστον 15 νεκρούς από πυροβολισμούς προκάλεσε σήμερα ένοπλπς σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

“Ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε 14 μαθητές και μία δασκάλα την Τρίτη σε δημοτικό σχολείο στο Νότιο Τέξας”, δήλωσε ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ, σύμφωνα με το Reuters.

“Πιστεύεται ότι εγκατέλειψε το όχημά του και μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Uvalde με ένα πιστόλι, και ίσως και μια καραμπίνα, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί”, είπε.

Σύμφωνα με τις

μέχρι στιγμής πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός, περίπου 18 ετών, ο οποίος είναι νεκρός.

Η κοινότητα Ουβάλντε βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα δυτικά του Σαν Αντόνιο.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης άνοιξε πυρ, στη συνέχεια κλείστηκε μέσα στο σχολείο και συνελήφθη έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές για νεκρούς μαθητές ενώ τουλάχιστον 14 άλλοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας τους.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο είναι αποκλεισμένη ενώ είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Το Uvalde Memorial Hospital έκανε λόγο για πολλά παιδιά που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα, ενώ αρκετοί γονείς ήταν στην καφετέρια, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση των παιδιών τους.

BREAKING Multiple shooting victims at Robb Elementary School in Uvalde Texas. #RobbElementary #UvaldeTexas #SchoolShooting pic.twitter.com/BYR977aJpY

— TheFamily'sSoup TV (@FamilysSoupTV) May 24, 2022

Πηγή: Thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα