Μάντσεστερ Γ. – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: “Καθάρισε” ο Χάαλαντ (video)

Ευκολότερα απ΄ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, η Μάντσεσετερ Σίτι επικράτησε 3-0 της Γιουνάϊτεντ φτάνοντας την Άρσεναλ ( 24β.) στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Σίτι ήταν πιεστική από την αρχή του αγώνα και στο 8ο μόλις λεπτό έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ. Ο Ονάνα σε ετοιμότητα με διπλή απόκρουση έδιωξε την μπάλα.

Στο 26΄ η πρωτοβουλία των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς καθώς προηγήθηκαν 0-1 από την εκτέλεση πέναλτι του Νορβηγού (προηγήθηκε ανατροπή του Μακ Τομινέϊ από τον Ρόδρι).

Το πρώτο ημίχρονο

σημαδεύτηκε από δύο εκπληκτικές στιγμές, μία για κάθε ομάδα, όμως και πάλι οι τερματοφύλακες είχαν τον πρώτο λόγο.

Στο 47΄ ο Έντερσον έδιωξε την μπάλα από την εκπληκτική εκτέλεση του ΜακΤόμινέι και δύο λεπτά αργότερα, ο Ονάνα νίκησε τον Χάαλαντ.

Στις αρχές της επανάληψης (49΄) o Νορβηγός… συνήθης ύποπτος πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενύμενων (προηγήθηκε καταπληκτική σέντρα του Σίλβα) για να διαμορφώσει το 0-2.

Σε διάστημα δύο μόλις λεπτών (57΄,59΄) ο Γκρίλις βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα κόμη τέρμα για την ομάδα του, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Ονάνα και στη δεύτερη η… ατυχία του στέρησαν την χαρά ενός γκολ.

Όσο κι΄ αν ακούγεται περίεργο, η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων στην επανάληψη καταγράφηκε στο 69΄ αλλά από το διαγώνιο σουτ του Ράσφορντ, η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 71΄ λίγο έλλειψε να πετύχει χατ – τρικ ο Χάαλαντ, αλλά στο τετ – α τετ που είχε με τον Ονάνα, ο τελευταίος έπεσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φόντεν στο 80΄ από την ασίστ (πάρε- βάλε) του Χάαλαντ για το τελικό 0-3.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Έβανς, Λίντελεφ (73΄ Ρεγκιλόν), Άμραμπατ (46΄ Μάουντ), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Ράσφορντ (86΄ Άντονι), Έρικσεν (86΄ Μαρσάλ), Χόιλουντ (73΄ Γκανάτσο)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις (87΄ Κόβασιτς), Άλβαρες (86΄ Ντοκού), Χάαλαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα