Μάντσεστερ Γιουν. : Δίνει 52 εκατομμύρια για τερματοφύλακα

Δεδομένα δεν υπάρχουν για την παραμονή του Νταβίντ ντε Χέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ τεν Χαγκ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήθελε ανταγωνισμό για τον Ισπανό τερματοφύλακα, ζήτησε την απόκτηση του τερματοφυλακα της Εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ από την Έβερτον.

Η Daily Star κάνει λόγο για πρόταση 52 εκατομμυρίων Ευρώ για την απόκτηση του Πίκφορντ. Ο Πίκφορντ είναι στην Έβερτον από το 2017 και ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τον Φεβρουάριο

πάντως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τα ζαχαρωτά όμως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να διπλασιάσει τις εβδομαδιαίες αποδοχές του Άγγλου τερματοφύλακα από τα 116.000 Ευρώ που εισπράττει αυτή την στιγμή.

Εκτός από το δέλεαρ των αποδοχών για τον Πίκφορντ υπάρχει και το δέλεαρ των πολλών εκατομμυρίων για την Έβερτον η οποία ταλαιπωρείται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Όσον αφορά στον Ντε Χέα, αρνείται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ καθώς θα πρέπει να μειώσει τις αποδοχές του από τις 440.000 Ευρώ την εβδομάδα στις 232.000 Ευρώ την ώρα μάλιστα που έχει τρομακτική πρόταση από την Αραβία για να μετακομίσει εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα