Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντουάιτ Γιόρκ για την υπόθεση Ντε Χέα

Μέλος της ομάδας που έκανε το τρεμπλ το 1999 ο Ντουάιτ Γιόρκ φυσικά και μπορεί να εκφέρει την άποψή του για υποθέσεις όπως αυτή της αποχώρησης του Ντάβιντ ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Η υπόθεση με τον Ντάβιντ ντε Χέα δείχνει ασέβεια από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά βέβαια έχει και κάθε δικαίωμα να το κάνει. Κανείς δεν θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο μετά από τόσα χρόνια με τέτοια αναστάτωση. Καταλαβαίνω πως δουλεύουν οι ομάδες αλλά

συμπονώ και τον παίκτη. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι προσεκτική από εδώ και πέρα. Δεν κερδίζεις το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα αν δεν είσαι καλός. Ξέρω ότι έκανε λάθη και μερικά σε κρίσιμα παιχνίδια αλλά ποιός δεν κάνει; Εκτός από τον Τίμπο Κουρτουά και έναν δύο τρεις άλλους δεν υπάρχουν τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης και ακόμα και αυτοί κάνουν λάθη” δήλωσε ο Γιόρκ.

Στην υπόθεση του νέου τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η φημολογία αναφέρει ότι η ομάδα πλέον έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή Αντρέ Ονάνα αλλά ακόμα δεν τα έχει βρει με την Ίντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα