Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα… αμέτρητα αρνητικά ρεκόρ της ήττας από την Κοπεγχάγη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη (4-3) για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της συνέχειας της στη διοργάνωση.

Σίγουρα στο στρατόπεδο των «μπέμπηδων» θέλουν να ξεχάσουν τη βραδιά της 8ης Νοεμβρίου η οποία σημαδεύτηκε από αλλεπάλληλα αρνητικά ρεκόρ για την ιστορία τόσο του θεσμού όσο και του συλλόγου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν

για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και για πρώτη φορά σε όλες τις διοργανώσεις από τον Σεπτέμβριο του 2014 όπου είχαν χάσει 5-3 από τη Λέστερ.

Επιπλέον, οι εννιά ήττες τους στα πρώτα 17 ματς της σεζόν αποτελούν τη χειρότερη επίδοση από τη σεζόν 1973-74 όπου ήταν και η τελευταία φορά που υποβιβάστηκαν.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει υποπέσει σε παράβαση πέναλτι και στα τέσσερα φετινά ματς που έχει δώσει στο UEFA Champions League. Και αυτή η επίδοση αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού!

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποβλήθηκε μόλις για δεύτερη φορά στα 374 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Η πρώτη ήταν με την Μπέρνλι το 2018.

Το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είναι η απόδοση του Ράσμους Χόιλουντ. Ο Δανός έγινε ο πρώτος παίχτης του συλλόγου που πετυχαίνει πέντε γκολ στα πρώτα του τέσσερα ματς του στο Champions League και ο νεότερος που σκοράρει δις σε εκτός έδρας αγώνα της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα