Μάντσεστερ Σίτι: Αποθέωσε Γκβάρντιολ ο Γκουαρδιόλα

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκται ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, έπειτα και τα δύο του τέρματα απέναντι στη Φούλαμ! Ο Κροάτης δεν είχε σκοράρει στις προηγούμενες 32 εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία επτά ματς του για να βοηθήσει την ομάδα του να βρίσκεται κοντά στον τέταρτο σερί τίτλο.

«Υπάρχει μια πτυχή στο ποδόσφαιρο και στη ζωή και αυτή είναι η αυτοπεποίθηση, η αυτοπεποίθηση όταν κάνεις πράγματα», είπε ο Πεπ

Γκουαρδιόλα. «Και δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι είναι η πρώτη του σεζόν στην Premier League, οπότε δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί και δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, γιατί ήρθε σε μια ομάδα που μόλις είχε κερδίσει το τρεμπλ και ήταν λίγο ντροπαλός. Υπέγραψε για πολλά πολλά χρόνια και έχει αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να τα καταφέρει και να παίξει μαζί μας».

«Την πρώτη μέρα, ο Γκβάρντιολ πήγε στο προπονητικό κέντρο για να κάνει αποθεραπεία, οπότε η εστίασή του είναι το ποδόσφαιρο και θέλει να είναι όλο και καλύτερος και όταν συμβεί αυτό, έχεις κάτι ξεχωριστό στα χέρια σου», σημείωσε ο πολύπειρος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα