Μάντσεστερ Σίτι: Δελεαστική πρόταση στον Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Δελεαστική πρόταση στον ΧάαλαντtnalΠέμ, 04/01/2021 - 10:16

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί πρώτα να πείσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μετακομίσει στην Αγγλία, πριν ξεκινήσει επαφές με την Ντόρτμουντ, για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι ιθύνοντες των “πολιτών” προσφέρουν στον Νορβηγό επιθετικό πενταετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 170 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Αναλυτικότερα, ο νεαρός επιθετικός θα εισπράττει 33 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ οι εβδομαδιαίες του αποδοχές θα είναι 700 χιλιάδες ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Βεστφαλοί φροντίζουν να ξεκαθαρίσουν πως δε σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η ρήτρα του. Η γερμανική ομάδα αξιώνει 180 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί πρώτα να πείσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μετακομίσει στην Αγγλία, πριν ξεκινήσει επαφές με την Ντόρτμουντ, για την απόκτησή του. Article publish on Πέμ, 04/01/2021 - 10:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα