Μάντσεστερ Σίτι: Δεν πωλείται ο Ορτέγκα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον τερματοφύλακα Στέφαν Ορτέγκα και απάντησε ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

«Θα ήταν πρόβλημα να τον χάσουμε γιατί πρώτα από όλα είναι παίκτης ποιότητας. Το τμήμα σκάουτινγκ μου είχε στείλει ένα βίντεο με την σημείωση ότι είναι τερματοφύλακας που ίσως χρειαζόμαστε. Δεν τον ήξερα. Έπαιζε για ομάδα που είχε υποβιβαστεί από την Bundesliga, τον είδα και είπα “α, φαίνεται καλός”.

Όταν τον είδα στην πρώτη προπόνηση είπα “τι τερματοφύλακα έχουμε”. Ξέρετε πόσα σημαντικά παιχνίδια έπαιξε και πώς μας έσωσε. Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε, δεν θέλουμε να τον δανείσουμε. Τον χρειαζόμαστε. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τρία μέρη αλλά αν χάσουμε τον Στέφαν δύο εβδομάδες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές, πρέπει να πάρουμε τερματοφύλακα και αυτό δεν είναι εύκολο. Λυπάμαι αλλά τον θέλουμε” είπε ο Πεπ.

H Σίτι απέκτησε τον Ορτέγκα το περασμένο καλοκαίρι από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Μπάγερν Μονάχου τον θέλει για την θέση του βασικού τερματοφύλακα μέχρι να επιστρέψει ο Μάνουελ Νόιερ από τον τραυματισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα