Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μπερνάρντο Σίλβα αποκάλυψε την τιμή του

Μπορεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να αξιώνει πολλά περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του και να υπολογίζεται πως αξίζει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε να έχει διαφορετική άποψη. Παράλληλα, δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει μια μέρα στην Μπενφίκα.

Αρχικά, ο Μπερνάρντο Σίλβα δήλωσε: «Ποτέ δεν έκρυψα ότι μια μέρα θέλω να επιστρέψω. Τώρα, θα δούμε με τον καιρό τι είναι δυνατό και δεν αξίζει να το συζητάμε αυτό συνεχώς, γιατί ο κόσμος κουράζεται… Για να δούμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Tώρα υπάρχουν συμβατικά ζητήματα που πρέπει να τηρούνται και… πρέπει να ζήσεις την πραγματικότητα, ότι το πορτογαλικό ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αγγλικούς, ισπανικούς ή ακόμη και γερμανικούς και γαλλικούς συλλόγους. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν ήθελα να πάω στην Μπενφίκα αυτή τη στιγμή, ήταν εντελώς αδύνατο, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι ζητά πολλά χρήματα για μια μεταγραφή για μένα. Τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια ήμουν ένας παίκτης που εκτιμάται πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ και είναι αδύνατο για έναν πορτογαλικό σύλλογο να πληρώσει τέτοια αξία. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο ρεαλιστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα