Μάντσετσερ Γιουνάϊτεντ: Το Κατάρ αποσύρει το ενδιαφέρον για την αγορά της

Έτοιμοι να αποσύρουν την προσφορά τους για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζονται οι Καταριανοί μετά τις τελευταίες συζητήσεις τους με την οικογένεια Glazers.

Σύμφωνα ωστόσο με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι τελευταίες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών μόνο γόνιμες δεν αποδείχθηκαν. Οι Glazers άλλωστε φαίνεται να απέρριψαν την τελευταία πρόταση του Κατάρ ύψους περίπου 7 δισ. ευρώ για το 100% των μετοχών, με τους Ασιάτες πλέον να αποσύρονται από τη διεκδίκηση της

εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα δεδομένα είχαν αρχίσει να αντιστρέφονται από το καλοκαίρι όταν οι Αμερικανοί είχαν διαρρεύσει πως δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις προτάσεις που έχουν λάβει για την πώληση του κλαμπ, με τον Σεΐχη Γιασίμ πάντως να επιμένει και τους επόμενους μήνες.

Μια εξέλιξη που βέβαια αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ που ήταν ο μεγάλος αντίπαλος των Καταριανών, αν και θεωρείται εξίσου αμφίβολο αν ο Βρετανός επιχειρηματίας μπορεί με τη σειρά του να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Αμερικανών.

Keywords
Τυχαία Θέματα