Μαρινάκης για τον τελικό του Conference League: «Κανένα θέμα αλλαγής της έδρας!»

Διαψεύδει τα σενάρια περί μη διεξαγωγής του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ερωτήθηκε για τη μεταφορά της έδρας από την «Αγιά Σοφιά». Μάλιστα ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδοχόμενο και

τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μια τέτοια γιορτή».

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η χώρα μας έχει την τιμή να ακούσει την είδηση πως θα τιμηθεί με τη διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού τελικού.

Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη χαρά να δούμε ότι μία από τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ελληνική. Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή.Μακάρι να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όπως επίσης τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά. Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League», ήταν η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Conference League, Κανένα,marinakis, Conference League, kanena