Μαθημένη στα δύσκολα είναι η ΑΕΚ (vids)

Μία ακόμα απαιτητική εβδομάδα αρχίζει για την ΑΕΚ, η οποία μέσα σε επτά ημέρες θα δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια για την πορεία της σε Super League και Europa.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης

με πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν της είναι πρωτόγνωρο, καθώς ειδικά φέτος έχει μάθει σε όλα τα παιχνίδια της να μην έχει όλα τα “όπλα” διαθέσιμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να τίθεται νοκ-άουτ ξανά με θλάση και να μην είναι διαθέσιμος για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ, Άγιαξ και Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός προπονητής άφησε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες τον Χατζισαφί, τον ανέτοιμο Βίντα, τον Άμραμπατ που χτύπησε στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά την Πέμπτη θα είναι οκ και τον τιμωρημένο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ποδοσφαιριστές που εάν ήταν στο 100% πιθανότατα θα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ. Η Ένωση όμως έχει αποδείξει και φέτος πως δεν έχει σημασία ποιος θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, διότι όποιος μπαίνει προσφέρει το μάξιμουμ με την ταυτότητα να παραμένει αναλλοίωτη.

Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στο “Γεντί Κουλέ”. Όποιοι παίκτες βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο θα δώσουν το καλύτερο προκειμένου να οδηγήσουν την ΑΕΚ στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει επικίνδυνους παίκτες και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, με τον Αλμέιδα να έχει αναλύσει και ξεχωρίσει τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να φύγουν με τη νίκη από την Κρήτη.

Η ουσία είναι μία όμως, πως η ΑΕΚ εφόσον παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο όσα πραγματικά μπορεί, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα εξαρτηθεί και αυτός ο αγώνας από τη δική της απόδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα