Ματιές στους Έλληνες μετανάστες του Εδιμβούργου

Η φωτογραφική έκθεση «Ματιές στους Έλληνες μετανάστες του Εδιμβούργου» περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή νέων Ελλήνων μεταναστών που ζουν στο Εδιμβούργο. Εστιάζει στις εμπειρίες τους στο χώρο της εργασίας και της ψυχαγωγίας.

Είναι, επίσης, πρόσκληση σε διάλογο: θα χαρούμε πολύ, αν οι επισκέπτες προβληματιστούν από τις φωτογραφίες και σημειώσουν, αν θέλουν, σε ένα τετράδιο που θα υπάρχει στο χώρο, τις ιδέες τους σχετικά με το πώς οι Έλληνες του Εδιμβούργου και άτομα διαφορετικής εθνικής ταυτότητας που επίσης ζουν στο Εδιμβούργο

μπορούν να επωφεληθούν αμοιβαία από την επικοινωνία τους.

Η έκθεση προετοιμάστηκε από τους Γιώργο Χαραλαμπίδη και Νίκο Παπαδογιάννη. Ο Γιώργης Χαραλαμπίδης πήρε και επεξεργάστηκε όλες τις φωτογραφίες. Επίσης, η έκθεση είναι κομμάτι των εξωστρεφών δράσεων του Νίκου Παπαδογιάννη, οι οποίες έχουν στόχο την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη και τους υπόλοιπους κατοίκους της Σκοτίας. Ο Νίκος εργάζεται ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Μπάνγκορ στην Ουαλία.

Είσοδος δωρεάν.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη μέχρι την Κυριακή 2 Δεκέμβρη στο: The Safari Lounge, 21 Cadzow Place, Edinburgh EH7 5SN.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα