Ματβέεφ: "Πιστεύουμε στο θαύμα, νιώθουμε αδικημένοι"

Η Κράσνονταρ δεν είναι πλέον το φαβορί στη σειρά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, μετά το 4-0 του Φαλήρου. Ο προπονητής της Κράσνοβταρ Σεργέι Ματβέεφ το παραδέχτηκε, ωστόσο δεν παύει να πιστεύει σε ένα θαύμα, όπως ανέφερε.

"Είμαστε έτοιμοι να ρισκάρουμε από το πρώτο λεπτό, αλλά έχουμε χρόνο ακόμα για να καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Για να πετύχουμε το θαύμα πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Όλα είναι πιθανά. Θα χρειαστούμε τύχη και τη βοήθεια των φιλάθλων μας."

Ο
προπονητής των Ρώσων αναφέρθηκε και στην περίπτωση μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ της Κράσνονταρ στο πρώτο ματς, λέγοντας:

"Υπάρχουν πολλές συζητήσεις μεταξύ φιλάθλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα. Στείλαμε ένα αίτημα στην UEFA για το θέμα, καθώς υπήρχε VAR και σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ήταν παράβαση με το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν δόθηκε το πέναλτι. Δεν υπήρξε ακριβής απάντηση στο σύλλογο. Ίσως να έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Θα θέλαμε μια απάντηση, καθώς αν είχε μπει ένα γκολ σε εκείνο το σημείο, ίσως το σκορ να ήταν τελικά διαφορετικό. Δεν θέλουμε να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, αλλά ένα γκολ σε εκείνο το σημείο, θα άλλαζε πολλα".

Σε ό,τι αφορά την τακτική της ομάδας του είπε:

"Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος. Αν παρατηρήσετε το πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός διεύρυνε το δείκτη του σκορ στα τελευταία 12 λεπτά. Είχε την ψυχολογία με το μέρος του από το γκολ που είχε ήδη πετύχει. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πιστεύουμε στο θάυμα!"
Keywords
Τυχαία Θέματα