Με ελλείψεις ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά

Ο Τούρκος τεχνικός εκτός από τους μόνιμα τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό, (Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν), δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Γεντβάϊ, Τσέριν, Τζούρισιτς, Χουάνκαρ αλλά και τον τιμωρημένο Μπερνάρ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Το ευχάριστο για τους πράσινους είναι ότι επιστρέφει ο φορμαρισμένος Πέρεθ, του οποίου η απουσία από τη μεσαία γραμμή στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ,

ήταν εμφανής. Για τον Παναθηναϊκό το αυριανό ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μετά το στραβοπάτημα με τη Λαμία δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του τριφυλλιού, η οποία σίγουρα έχει πάρει το μάθημα της από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και δύσκολα θα την ξαναπατήσει. Για το αρχικό σχήμα πάντως, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, αφού ο Φατίχ Τερίμ ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Με βάση τις ενδείξεις από τις τελευταίες προπονήσεις, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ. Στα άκρα στην άμυνα θα παίξουν Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης, με στόπερ τους Σένκεφελντ, Ούγκο. Στη μεσαία γραμμή Πέρεθ, Βιλένα και Μπακασέτας θα αποτελέσουν την τριάδα και στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστούν οι Μαντσίνι, Λημνιός (στα φτερά) και στην κορυφή ο Φώτης Ιωαννίδης.

* Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα και δε θα είναι έκπληξη ακόμα και να γεμίσει το Απόστολος Νικολαϊδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα