Μείον 10 βαθμούς και 9 γκολ ο Παναθηναϊκός!

Όσο εντυπωσιακή ήταν η βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, άλλο τόσο απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα των Πράσινων στο δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε μπει στη σεζόν ...φουριόζα στη σεζόν και στις πρώτες επτά αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 19 βαθμούς με έξι νίκες και μια ισοπαλία, ενώ στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει το Τριφύλλι μέσα στο 2019 μετράει μόλις 9 βαθμούς.

Οι Πράσινοι έχουν δύο νίκες (με Παναιτωλικό, Αστέρα),
τρεις ισοπαλίες (με Ξάνθη, ΑΕΛ, Λεβαδειακό) και τρεις ήττες (με Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο), ενώ ακόμα και με την ποινή των -6 βαθμών που υπήρχε στην εκκίνηση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από τη συγκομιδή του πρώτου γύρου!

Παράλληλα τέραστια είναι η διαφορά και στην ...παραγωγή γκολ στα αντίστοιχα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός των 14 γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει σημειώσει μόλις 5 στα ματς του 2019 (εννιά λιγότερα) , ενώ το Τριφύλλι είχε δεχθεί τέσσερα τέρματα μέχρι την 7η αγωνιστική, ενώ τώρα οι αντίπαλοι των Πράσινων έχουν σημειώσει επτά γκολ.

Μικρή διαφορά υπάρχει και στη στατιστική κατηγορία των λαθών, καθώς ο Παναθηναϊκός των επτά πρώτων αγωνιστικών είχε 281 λάθη (40,1 μ.ο.), ενώ στα οκτώ ματς που έχουν δώσει οι Πράσινοι μέσα στο 2019 μετρούν 339 λάθη (42,3 μ.ο.).
Keywords
Τυχαία Θέματα