Μέσι: Το χρυσό συμβόλαιο στη Φλόριντα

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado «το συμβόλαιο που θα πρόσφερε η αμερικανική ομάδα στον Μέσι είναι 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Έχει ήδη ένα σπίτι στο Μαϊάμι, το οποίο νοικιάζει.

Η Παρί Σεν

Ζερμέν κέρδισε τη Ligue 1 και στις δύο σεζόν του στον σύλλογο. Σκόραρε 32 γκολ σε 75 παιχνίδια για τον σύλλογο – και τελείωσε τη φετινή σεζόν με 16 γκολ και 16 ασίστ στη Ligue 1. Το διετές συμβόλαιο του Μέσι λήγει αυτό το καλοκαίρι και τα δύο μέρη συμφώνησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον επιθετικό να τίθεται σε αναστολή για δύο εβδομάδες τον Μάιο για ένα μη εξουσιοδοτημένο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

Από τη μία η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ, από την άλλη οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ να κάνουν ρελάνς με «μυθική» πρόταση 1.5 δις, αλλά ο 36χρονος Αργεντινός προτιμάει τις Ηνωμένες Πολιτείες για κλείσει -πιθανότατα- εκεί την καριέρα του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα