Μίλαν... Quo Vadis;

"Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις την απογοήτευση είναι να μην περιμένεις τίποτα από κανέναν"

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι φίλοι της Μίλαν. Η εντός έδρας γελοιοποίηση από την Φιορεντίνα, το ενοχλητικό είναι ότι, δεν κινητοποίησε κανέναν αλλά ο κόσμος σίγουρα αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να περιμένει τίποτα και από κανέναν.

Ο Μάρκο Τζαμπάολο παραμένει στην θέση του... αυτοί οι παίκτες θα παίξουν ξανά (...αναγκαστικά γιατί δεν αλλάζουν τώρα)... ο Μαλντίνι, ο Μπόμπαν και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι παραμένουν στην θέση τους.

Τίποτα δεν
άλλαξε και οι ροσονέρι πάνε να παίξουν με την Τζένοα εκτός έδρας.

Έχουν περάσει 5 χρόνια, 8 μήνες και 22 ημέρες από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση να απολυθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της ομάδας.

Από τότε έχει αλλάξει η διοίκηση, έχουν περάσει οκτώ προπονητές, η ομάδα έχει τιμωρηθεί με Ευρωπαϊκό αποκλεισμό για παραβίαση του Financial Fair Play αλλά ποιός το θυμάται; Απλά όλοι θεωρούν φυσιολογικό ότι η Μίλαν δεν παίζει στην Ευρώπη γιατί πήγε άσχημα στο πρωτάθλημα! Ποιός; Η Μίλαν.

Οι 8 προπονητές που έχουν περάσει από την Μίλαν μετά τον Αλέγκρι!

Θα μπορούσε να είναι χειρότερα; Δεν νομίζω.

Η Μίλαν έχει χάσει τέσσερα από τα πρώτα έξι ματς της σεζόν που είναι η χειρότερη επίδοση μετά την σεζόν 1938/39 και έχει συμβεί μόνο μια φορά ακόμη, την σεζόν 1930/31.

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια η Μίλαν έχει πουλήσει... Μπονούτσι, Κουτρόνε, Μπάκα, Λουίζ Αντριάνο, Μπόατενγκ, Τιάγο Τζαλό και Αντρέ Σίλβα ενώ ίσως η καλύτερη μεταγραφή της τα τελευταία χρόνια, ο Βραζιλιάνος Πακετά έχει παίξει μια φορά βασικός σε έξι παιχνίδια φέτος.

Το ματς με την Τζένοα ίσως φέρει αλλαγές... ξανά! Αλλά αλλαγές δεν σημαίνει ότι θα γίνουν προς το καλύτερο άλλωστε οι ενδείξεις που έχουμε μέχρι στιγμής μας αναγκάζουν να σκεφτούμε το αντίθετο.

Κουράγιο Μίλαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα