Μίλαν-Ρόμα 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τους πρωτευουσιάνους (highlights)

Ο Ντιμπάλα απώλεσε την πρώτη ευκαιρία για τη Ρόμα στο 5ο λεπτό, ενώ και ο Πελεγκρίνι αστόχησε ένα λεπτό αργότερα. Ο Ράιντερς δημιούργησε την πρώτη επικίνδυνη κατάσταση για τη Μίλαν προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Η Ρόμα αξιοποίησε το καλύτερο διάστημα της επιθετικά στο ματς σκοράροντας με τον Μαντσίνι στο 17 για το 0-1.

Στο 16’ ήταν η σειρά του Ελ Σαραουί να απειλήσει για τους φιλοξενούμενους με τον τερματοφύλακα Μενιάν να αντιδρά σωστά. Ο Ραφαελ Λεάο ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των «ροσονέρι» στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Η Μίλαν είχε περισσότερες από διπλάσιες

τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, όμως οι Ρωμαίοι πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση έχοντας τη ρεβάνς στο σπίτι τους.

Τσουκουέζε και Ζιρού είχαν ευκαιρίες στο τελευταίο πιεστικό για τη Μίλαν διάστημα στο παιχνίδι, με τη Ρόμα να αμύνεται αποτελεσματικά και να διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν επιθετικά όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τιό, Ερναντές, Μπενασέρ (59 Αντλί), Ράιντερς, Πούλισικ (78’ Τσουκουέσε), Λόφτους-Τσικ, Λεάο (78’ Οκαφόρ), Ζιρού.

Ρόμα: Σβιλαρ, Τσέλικ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Σπινατσόλα, Παρέδες (89’ Μπόβε), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (89’ Αουάρ), Ελ Σαραουί, Λουκάκου, Ντιμπάλα (80’ Έιμπραχαμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα