Μιλάνο-Παρτίζαν 85-83: Νίκη στο «νήμα»

Με το σουτ του Νάπιερ 5″ πριν τη λήξη, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρτίζαν για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, στο Mediolanum Forum.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Σέιβον Σίλντς με 19 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Κομβική εμφάνιση και του Μίροτιτς με 19 πόντους, παρότι δεν ξεκίνησε καλά, αφού στο πρώτο ημίχρονο

είχε μόλις πέντε πόντους αλλά και τρία λάθη. Ο Αβράμοβιτς με 19 πόντους 3 ασίστ και 18 στο σύστημα αξιολόγησης, ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της Παρτίζαν.

Η πρώτη περίοδος έληξε με τους γηπεδούχους μπροστά με 22-21. «Εκρηκτικό» ξεκίνημα στην αναμέτρηση ο Σίλντς της Μιλάνο, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά πόντων μετά από μόλις πέντε λεπτά αγώνα, με 2/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα.

Η ομάδα του Μεσίνα διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, με το 41-40 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Καταλυτικός για τους Ιταλούς στο πρώτο μέρος ο Χολ, με 7 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Αβράμοβιτς και Λεντέι σταμάτησαν στους εννέα πόντους μετά από 20 λεπτά για τους φιλοξενούμενους.

Η σερβική ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ στη λήξη της τρίτης περιόδου με τον Καμπόκλο που ήρθε από τον πάγκο και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +3. Στο φινάλε ωστόσο η Μιλάνο «έκλεψε» τη νίκη με σουτ του Νάπιερ 5″ πριν από το τέλος.

Η Αρμάνι είναι πλέον στο 12-16 και την 12η θέση. Ταξιδεύει την επόμενη εβδομάδα στην Ισπανία (14/3, 21:30) για να παίξει κόντρα στη Μπασκόνια. Η Παρτίζαν με ρεκόρ 13-15 και σε ισοβαθμία με τη Βαλένθια, βρίσκεται εκτός των θέσεων του play-inn στην 11η θέση. Θα ταξιδέψει επίσης στην Ιβηρική Χερσόνησο και τη Βαρκελώνη (14/3 21:30), καθώς φιλοξενείται από τη δεύτερη στη βαθμολογία Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα